Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Fırat Neziroğlu’nun Sanat Eserleri Dünya Turnesinde!

Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim görevlisi Fırat Neziroğlu'nun yeni dönem sanat eserleri dünya turnesinin ilk sergisini İzmir'de açtı.

New York, Meksika ve Berlin ile devam edecek turnenin ilk çeyreği sanatçının "Göz göze Anlaşıyorum" başlığı altında topladığı dokuma işlerden oluşuyor.

Dünya Çağdaş Sanatı içinde kendi tekniği ile kabul gören Neziroğlu, Norveç Kraliyet Ailesi Büyükelçiliği himayesinde Norveç'e, Tayland Kraliçesi Kraliçe Sirikit'in doğum günü kutlamaları kapsamında kraliçenin kendisine bir kumaş dokumak üzere Tayland’a davet aldı. Bu yıl Kraliçe Elizabeth için bir portre dokumaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 23.10.2018 - 11:19:59
KATEGORİLER Genel